Ολυμπιακός: Η εξέλιξη με Όρτα και ο παράγοντας Ποντένσε

Τα τελευταία νέα από την Πορτογαλία για τα μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού με Όρτα και Ποντένσε.

Ολυμπιακός: Η εξέλιξη με Όρτα και ο παράγοντας Ποντένσε

Κι ενώ είχαν βουίξει τα Πορτογαλικά ΜΜΕ ότι ο Αντρέ Όρτα παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και επιστρέφει στην Ελλάδα, ρεπορτάζ αργά το βράδυ της Τετάρτης (7/8), κάνουν λόγο για ακύρωση της συμφωνίας.

Όπως αναφέρει η A Bola, ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Μπράγκα στα 2,5 εκατ. ευρώ συν άλλα 2 με τη μορφή μπόνους, με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο.

Η εμπλοκή της τελευταίας στιγμής έχει να κάνει με τον Ντανιέλ Ποντένσε. Σύμφωνα πάντα με το πορτογαλικό μέσο, η διοίκηση του Ολυμπιακού ενημέρωσε τον Μεντιλίμπαρ ότι δε μπορεί να προχωρήσει και στις δύο κινήσεις, από τη στιγμή που η Γουλβς ζητάει σύμφωνα με πηγές από το Ηνωμένο Βασίλειο κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Έτσι, βάσει των όσον έχουν προκύψει ο Μεντιλίμπαρ έδωσε προτεραιότητα στην περίπτωση του Ποντένσε, ο οποίος όπως έχετε διαβάσει στο «ΦΩΣ» δε θέλει να ακούει για Σαουδική Αραβία και επιθυμεί την επιστροφή του στον Πειραιά.

Για την ώρα το θέμα του Όρτα μπαίνει για ακόμα μία φορά στον «πάγο», με τον Πορτογάλο χαφ να επιστρέφει στις προπονήσεις της Μπράγκα.

Να τονιστεί ότι από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει σχολιαστεί μέχρι στιγμής κάτι - επίσημα ή ανεπίσημα - για την εν λόγω πληροφορία.