«Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Ακτούρκογλου»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κερέμ Ακτούρκογλου.

«Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Ακτούρκογλου»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει των αγώνων απέναντι στον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό του UEFA Europa League. Παράλληλα, οι «πράσινοι» συνεχίζουν την αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο, με τις θέσεις που απασχολούν περισσότερο να είναι αυτέ του αριστερού μπακ και του αριστερό εξτρέμ.

Πάνω σε αυτή τη θέση, του αριστερού εξτρέμ δηλαδή, οι Τούρκοι γράφουν πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κερέμ Ακτούρκογλου. Ο 26χρονος Τούρκος αγωνίζεται στην Γαλατασαράι και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που σίγουρα θα μπορούσε να κάνει την διαφορά στην Ελλάδα.

Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 15 εκ. ευρώ, κάτι που δείχνει την δυσκολία της υπόθεσης. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ μίλησαν με τον εκπρόσωπο του παίκτη, προκειμένου να μάθουν λεπτομέρειες για το κόστος της μεταγραφής, αλλά και τις απαιτήσεις που θα είχε ο ίδιος ο Ακτούρκογλου όσον αφορά τον μισθό του για να ντυθεί στα πράσινα.