Ολυμπιακός: Η προσαρμογή Γιάρεμτσουκ και ο Τσικίνιο

Ο Τσικίνιο ήταν συμπαίκτης του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στην Μπενφίκα και τον βοηθά να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον κοινής συνεργασίας τους στον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Η προσαρμογή Γιάρεμτσουκ και ο Τσικίνιο

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έχει μπει ήδη στο κλίμα του Ολυμπιακού με τις πρώτες προπονήσεις που κάνει με την πειραϊκή ομάδα έχοντας ήδη αρχίσει να μαθαίνει πρόσωπα και πράγματα στον Ρέντη. Και έχοντας σκοπό να λάβει όσο το δυνατό συντομότερα αγωνιστικό ρυθμό μπαίνοντας στη φιλοσοφία του παιχνιδιού του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Κάτι όχι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή με την εμπειρία και τις παραστάσεις του Ουκρανού στράικερ.

Σε αυτές τις πρώτες μέρες του στον Ολυμπιακό, ο Γιάρεμτσουκ έχει σημαντική βοήθεια από τον Τσικίνιο με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Μπενφίκα τη σεζόν 2012-22 όταν ο Ουκρανός φόρεσε τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας. Σε μία περίοδο όπου έκανε αρκετές συμμετοχές ως βασικός και βοήθησε με τα γκολ του παρόλο που τον πρώτο λόγο στην κορυφή της επίθεσης είχε ο νυν άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Γκονσάλο Ράμος.

Στην Μπενφίκα ο Γιάρεμτσουκ είχε συμπαίκτες τον Οδυσσέας Βλαχοδήμο, αλλά και τον Μεϊτέ που πέρυσι έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Ενώ στην Βαλένθια ο Ουκρανός ήταν μαζί με έναν παίκτη που πέρασε για λίγο με επιτυχία από τον Ολυμπιακό, τον Σέρτζι Κανός.