Ολυμπιακός: Η Μπράγκα πάντοτε κάνει «παιχνίδια» τύπου Όρτα, αλλά συνήθως δεν πετυχαίνουν!

Ο Αντρέ Όρτα, τα νέα δεδομένα που βάζει στο τραπέζι η Μπράγκα για να πάρει κάτι παραπάνω και ο Ολυμπιακός που δεν πρόκειται να υποκύψει στα «παιχνιδάκια» των «αρσεναλίστας».

Ολυμπιακός: Η Μπράγκα πάντοτε κάνει «παιχνίδια» τύπου Όρτα, αλλά συνήθως δεν πετυχαίνουν!

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Αντρέ Όρτα. Ουσιαστικά τα είχε βρει και με την Μπράγκα. Κάποια τυπικά ζητήματα είχαν απομείνει να διευθετηθούν, έτσι ώστε να βλέπαμε τον Πορτογάλο χαφ ακόμη και στα φιλικά της Ιταλίας κόντρα σε Τερνάνα (2/8) και Ρόμα (3/8).

Η Μπράγκα όμως δεν λέει να αλλάξει την προσφιλή τακτική της. Αυτή που μας έχει συνηθίσει και σε άλλες διαπραγματεύσεις που κάνει για πωλήσεις ποδοσφαιριστών της. Δεν είναι λίγες οι φορές που στο τέλος της ημέρας προσπαθεί να αλλάζει εντελώς ξαφνικά κάποια οικονομικά δεδομένα, έτσι ώστε να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα την τελευταία στιγμή.

Μόνο που δεν μπορεί να εκβιάσει τον Ολυμπιακό με τέτοιου είδους «παιχνίδια». Οι Πειραιώτες είναι μαθημένοι σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις. Κι εννοείται ότι δεν πρόκειται να υποκύψουν στους νέους όρους που θέτει η Μπράγκα για να παραχωρήσει τον Όρτα, μολονότι οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών οδηγούσαν προς τον «γάμο»

Οι «αρσεναλίστας» βλέποντας προφανώς ότι ο Όρτα θέλει να πιάσει λιμάνι σαν τρελός και ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό του, αποφάσισαν να αλλάξουν προς στιγμήν στάση. Στο... παρά πέντε ζήτησαν κάποια πράγματα παραπάνω, αλλά οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να την ακολουθήσουν σε αυτό το... μονοπάτι που διάλεξε.

Η Μπράγκα πάντοτε κάνει τέτοιου είδους «παιχνίδια» στις διαπραγματεύσεις της. Ωστόσο, δεν πετυχαίνουν πάντα. Ίσα-ίσα που αρκετές φορές βγήκε χαμένη όταν ξαφνικά ανέβαζε τις απαιτήσεις της λίγο πριν από τις υπογραφές συμβολαίων.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θέλει τον Όρτα, ο παίκτης επιθυμεί να ξαναντυθεί στα ερυθρόλευκα, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν η Μπράγκα αντιληφθεί ότι η κίνηση που έκανε είναι περισσότερο εις βάρος της. Ειδάλλως, ο πορτογαλικός σύλλογος το έλαβε ήδη το μήνυμα ο

Στην Πορτογαλία πάντως, οι ρεπόρτερ της Μπράγκα εκτιμούν ότι ο Όρτα δεν πρόκειται να μείνει στους «αρσεναλίστας» και πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό με μεταγραφή. Κι όχι με τους νέους όρους που έριξε στο τραπέζι η Μπράγκα...