Ολυμπιακός: Και οι Los Angeles FC δικαιούνται ένα ποσοστό για τον Όρτα

Ο Αντρέ Όρτα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό εντός της εβδομάδας, με τους Los Angeles FC να παίρνουν το... κατιτίς τους!

Ολυμπιακός: Και οι Los Angeles FC δικαιούνται ένα ποσοστό για τον Όρτα

Δεν απασχολεί φυσικά τον Ολυμπιακό σε ποια ταμεία θα καταλήξουν τα περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ που θα κοστίσει η μεταγραφή του Αντρέ Όρτα.

Το βασικό για τους Πειραιώτες ήταν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή. Από τη στιγμή που ο Πορτογάλος άσος θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα για την επόμενη τετραετία, δεν τον αφορά πόσα χρήματα από τα 4,5 εκατομμύρια θα καταλήξουν στα ταμεία της Μπράγκα.

Βλέπετε, οι Πορτογάλοι προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας (29/7) σε μία αποκάλυψη. Τόνισαν ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη ανήκει στους Los Angeles FC, την ομάδα από την οποία τον είχε αποκτήσει η Μπράγκα το καλοκαίρι του 2019. Λέγεται μάλιστα ότι το ποσοστό είναι της τάξης του 50%. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι είναι μικρότερο.

Και πάλι όμως, όλα αυτά έχουν πολύ μικρή σημασία για τους Πειραιώτες. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έγινε πράξη η επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ήθελε οπωσδήποτε τον Αντρέ Όρτα στο ρόστερ του νέου Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος ανυπομονεί να κλείσει και τυπικά το θέμα του, έτσι ώστε να πιάσει δουλειά και να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία των Πειραιωτών.

Δεν θα του πάρει και πολύ χρόνο φυσικά να προσαρμοστεί. Έχει κάνει προετοιμασία με την Μπράγκα και κατά συνέπεια από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν θα έχει κανένα θέμα. Εννοείται ότι δεν θα χάσει χρόνο στο να μπολιαστεί με τη φιλοσοφία του Μεντιλίμπαρ.

Όλα όσα διδάχτηκε την περασμένη σεζόν από τον Βάσκο, τα ίδια θα διδαχθεί και τώρα!