Ολυμπιακός: Τα ξημερώματα στην Ελλάδα ο Γιάρεμτσουκ

Αύριο (29/7) στις 5.55 το πρωί θα βρίσκεται στη χώρα μας ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Τα ξημερώματα στην Ελλάδα ο Γιάρεμτσουκ

Αντίστροφα έχει αρχίσει πλέον να μετρά ο χρόνος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ουκρανού επιθετικού Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Κλαμπ Μπριζ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη και ο τελευταίος αναμένεται πλέον να βρίσκεται στη χώρα μας αύριο (29/7) το πρωί στις 5.55.

Ο Γιάρεμτσουκ είναι προγραμματισμένο να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε θα βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Θρύλο.

Υπενθυμίζεται ότι έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε εκφράσει και η Τραμπζονσπόρ, ωστόσο το πλάνο του Ολυμπιακού ήταν αυτό που κέρδισε τον παίκτη και απέρριψε την πρόταση της ομάδας της Τραπεζούντας.

Κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ντιναμό Κιέβου, Γάνδη, Μπενφίκα, αλλά καις την Βαλένθια (ως δανεικός).