Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η κατάσταση του Στάμενιτς και η μικρή παράταση στο ερυθρόλευκο ντεμπούτο

ΣΙΝΤΑΜ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Μάρκο Στάμενιτς είναι πολύ καλύτερα, αλλά δεν χρειάζεται να ζοριστεί για να παίξει οπωσδήποτε στα φιλικά της Ολλανδίας.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η κατάσταση του Στάμενιτς και η μικρή παράταση στο ερυθρόλευκο ντεμπούτο

Ακόμα δεν έχουμε δει τον Μάρκο Στάμενιτς να παίζει σε φιλικό. Είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο φιλικό με τον Άγιαξ, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στην προθέρμανση και αποχώρησε, παραχωρώντας τη θέση του στον Ανδρέα Ντόη.

Ο Νεοζηλανδός χαφ είναι πολύ καλύτερα. Δεν έχει κάτι σοβαρό και ήδη τις τελευταίες μέρες νιώθει καλύτερα σε σχέση με το πώς αισθανόταν στα τελειώματα της προηγούμενης εβδομάδας.

Ακόμα δεν έχει προπονηθεί με το υπόλοιπο γκρουπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να πιεστεί και να ζοριστεί για να παίξει ντε και καλά στα δύο φιλικά που απομένουν στην Ολλανδία με την Αλ Καντζίγια και τη Ναϊμέγκεν.

Πιο πιθανό είναι το σενάριο να τον δούμε στα φιλικά της Ιταλίας με την Τερνάνα και τη Ρόμα στις 2 και 3 Αυγούστου αντίστοιχα.

Το σημαντικό είναι ότι ο Στάμενιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και απέφυγε έναν μυικό τραυματισμό που μπορεί να τον άφηνε για αρκετές μέρες έξω.

Σταδιακά θα μπει στις προπονήσεις, αλλά ακόμα και να καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα τις επόμενες μέρες, φαντάζει κομματάκι δύσκολο να τον χρησιμοποιήσει ο Μεντιλίμπαρ στα δύο εναπομείναντα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους ή έστω στο ένα.

Υπάρχει λοιπόν μία μικρή παράταση στο ντεμπούτο του Στάμενιτς, ο οποίος δεν θα αργήσει να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.