Προετοιμασία Ολυμπιακού: Άπαντες έβλεπαν ότι ο Ελ Κααμπί δεν είχε αλλού το μυαλό του

ΣΙΝΤΑΜ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Φυσιολογική εξέλιξη ήταν η ανανέωση συμβολαίου του Αγιούμπ Ελ Κααμπί για όσους τον ζούσαν καθημερινά στο ξενοδοχείο στην Ολλανδία.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Άπαντες έβλεπαν ότι ο Ελ Κααμπί δεν είχε αλλού το μυαλό του

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανανέωση του συμβολαίου του Αγιούμπ Ελ Κααμπί έως το 2026. Κι αναφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο σε όσους τον ζούσαν την τελευταία εβδομάδα στο ξενοδοχείο στο Σίνταμ της Ολλανδίας.

Ο Μαροκινός δεν έβγαζε την εικόνα ενός φευγάτου ποδοσφαιριστή. Έδειχνε σε καθημερινή βάση ότι το μυαλό του ήταν στον Ολυμπιακό και όχι αλλού.

Υπήρχε προφανώς κάποιες λεπτομέρειες που έπρεπε να διευθετηθούν για να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του, αλλά η παρουσία του στο ξενοδοχείο δεν θύμιζε ούτε Χουάνγκ, ούτε Ζινκερνάγκελ, οι οποίοι πέρσι το «φώναζαν» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία ότι δεν ήθελαν να μείνουν στο λιμάνι.

Οπότε, οι συμπαίκτες του δεν ξαφνιάστηκαν με το γεγονός ότι ο Ελ Κααμπί υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Αντιθέτως, θα ξαφνιάζονταν αν δεν έβαζε την υπογραφή του.

Εννοείται ότι θα πληρωθεί πλουσιοπάροχα και θα έχει το πιο υψηλό συμβόλαιο απ’ όλους.

Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι ότι έγινε αυτό που ήθελε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος τον είχε συνεχώς από κοντά και ο Ελ Κααμπί κατάλαβε από πρώτο χέρι ότι θα είχε και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό που φτιάχνεται για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και να κάνει μία αξιοσημείωτη πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Κατά τ΄άλλα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ελ Κααμπί συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά αναμένεται να μπει άμεσα στις προπονήσεις.