ASTERAS AKTOR - Λεβαδειακός 1-1: Ισοπαλία υπό το βλέμμα του Άνταμ

ASTERAS AKTOR και Λεβαδειακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με το ματς να παρακολουθεί το μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων, ο Μάρτιν Άνταμ.

ASTERAS AKTOR - Λεβαδειακός 1-1: Ισοπαλία υπό το βλέμμα του Άνταμ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό στην Τρίπολη ανάμεσα στον ASTERAS AKTOR και τον Λεβαδειακό. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με το ματς να παρακολουθεί το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων, ο Μάρτιν Άνταμ, ο οποίος αναμένεται πλέον να ανακοινωθεί και επίσημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ASTERAS AKTOR είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, με πιο κλασική το σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Μάντζη στο 22'. Νωρίτερα, στο 10', το σουτ του επιθετικού του ASTERAS AKTOR απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ενώ στο 16' μετά την εκτέλεση φάουλ του Καλτσά ο Alagbe δεν μπόρεσε να πλασάρει στο δεύτερο δοκάρι.

Ο ASTERAS AKTOR προηγήθηκε στο 58' με τον Τζανδάρη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Mumo και κεφαλιά του Τζίμα, με την μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι. Στο 75' ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με τον Romo, ενώ στο 88' η κεφαλιά του Αγγελάκη κόντραρε και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ASTERAS AKTOR: Παπαδόπουλος, Άλχο, Αλάγκμπε, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης, Ρέντζιτς, Γιαμπλόνσκι, Καλτσάς, Ζουγλής, Παλάσιος, Μάντζης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Λιάγκας, Εραμούσπε, Μεχία, Λαμαράνα, Πεδρόσο, Συμελίδης, Μπάλζι, Κώστη

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ASTERAS AKTOR: Τσιντώτας, Άλβαρες, Καστάνιο, Γκαρθία, Τριανταφυλλόπουλος, Τζανδάρης, Μουνιόθ, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Τζίμας και Φαράζ. Έπαιξαν και οι Προύντζος, Αγγελάκης, Γκος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκαραβέλης, Πλέγας, Νικολιάς, Χαμόν, Γιαμίν, Κασσός, Κασέμι, Τσάρας, Ρόμο, Γουέλερ και Σαβάλ