Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άγιαξ και δήλωσε ευχαριστημένος.

Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Άγιαξ στο πρώτο του φετινό φιλικό παιχνίδι, αλλά η εικόνα του ήταν πολύ καλή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote TV μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε:

Για το ματς: Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι που παίξαμε. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Παίξαμε πολύ καλά για πρώτο παιχνίδι και είδα καλά πράγματα στην ομάδα.

Για την εικόνα των παικτών: Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πίεση για τίποτα. Μπορούμε να παίξουμε μέχρι συγκεκριμένο χρόνο. Έχουμε νέους παίκτες που βάζουμε στην ομάδα. Θα μπορούσαμε να έχουμε σουτάρει περισσότερο, αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας.

Για το τι να περιμένουμε: Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Κύριος στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Σχετικά με το Γιουρόπα να έχουμε μία καλή πορεία και να παλέψουμε. Θέλουμε να τα πάμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις.