Παναθηναϊκός - Μακάμπι Νετάνια 1-0: Άξιζε μόνο το γκολ του Μαντσίνι (highlights)

Ο Παναθηναϊκός δεν έφθασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης στη Λεωφόρο, όπου κέρδισε την Μακάμπι Νετάνια (1-0) με ωραίο γκολ του Μαντσίνι.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Νετάνια 1-0: Άξιζε μόνο το γκολ του Μαντσίνι (highlights)

Η πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού ενόψει της συμμετοχής του στον δεύτερο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ περισσότερο προβλημάτισε, παρά δημιούργησε προσδοκίες στις τάξεις των «πράσινων». Στη ζεστή ατμόσφαιρα, αλλά σχεδόν άδεια από κόσμο Λεωφόρο, οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο δεν μπόρεσαν να φθάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και αρκέστηκαν σε μία νίκη γοήτρου και ψυχολογίας επί της Μακάμπι Νετάνια (1-0).

Στην πραγματικότητα το μόνο που άξιζε σε αυτό το ματς ήταν το γκολ που πέτυχε ο Βραζιλιάνος Μαντσίνι στο 30’. Στο πρώτο ημίχρονο κάπως καλύτερα στάθηκε ο Παναθηναϊκός αλλά δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, ενώ στην επανάληψη έπεσε εντελώς η ένταση στις τάξεις του και η Μακάμπι πήρε μέτρα και απείλησε με την ισοφάριση που δεν ήρθε.

ΤΟ ΓΚΟΛ

30’: Ο Μαντσίνι έκανε ωραία ατομική προσπάθεια άλλαξε πολύ ωραία με τον Τζούρισιτς και από κοντά εκτέλεσε για το 1-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι (64’Λοντίγκιν), Κώτσιρας (83’ Νίκας), Σένκεφελντ (70’ Κάτρης), Γεντβάι (70’ Ίνγκασον), Μλαντένοβιτς (64’ Βαγιαννίδης), Μαξίμοβιτς (64’ Αράο), Βιλένα (70’ Πέρεθ), Μπακασέτας (70’ Ζέκα), Μαντσίνι (70’ Αϊτόρ),Τζούριτσιτς (64’ Λημνιός), Γερεμέγεφ (83’ Φικάι).

ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΕΤΑΝΙΑ: Γιακόβ (70’ Ζαμπράζι), Σαμπάτ, Ταβάρες (46’ Ζάουρα), Γιαμπέρ (70’ Σαλμάν), Καναρίκ (46’ Κόλτζεν), Κέλερ (55’ Μέιρ), Λέβι, Πλακουσένκο (55’ Μπιλού), Σάντε, Βάργκας, Ζλατάνοβιτς.