Προετοιμασία Ολυμπιακού: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Ελ Κααμπί

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΣΙΝΤΑΜ: Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης καθώς χτύπησε στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Ελ Κααμπί

Ένα απρόοπτο είχε η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (18/7) για τον Ολυμπιακό στο Σίνταμ της Ολλανδίας, καθώς τραυματίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και αποχώρησε.

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός σε μία άσκηση χτύπησε στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και αποχώρησε άρον-άρον.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, καθώς μετά το χτύπημά του πήγε στο γυμναστήριο και έκανε ποδήλατο, συνεχίζοντας το ασκησιολόγιο για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Ο Μαροκινός που είχε μπει φουριόζος στις προπονήσεις, θέλοντας προφανώς να καλύψει και το χαμένο έδαφος των προπονήσεων που δεν συμμετείχε στον Ρέντη, είχε πάρει ανάσες και έμεινε ξενοδοχείο το απόγευμα της Τετάρτης (17/7), ενώ τώρα ίσως χρειαστεί να μην παίξει στο φιλικό με τον Άγιαξ την Παρασκευή (19/7).

Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αφού πρώτα κάνει μία συζήτηση μαζί του και με το ιατρικό τιμ.

Δεν είναι πάντως κάτι σοβαρό και δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του. Φαίνεται ότι ήταν ένα επιπόλαιο χτύπημα από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στις προπονήσεις.