Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η... αδικία που βιώνουν οι «παλιοσειρές»

ΣΙΝΤΑΜ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Στις προετοιμασίες συνηθίζεται τα περισσότερα φλας να πέφτουν στους νέους, αλλά πολλές φορές «αδικούνται» οι παλιοί.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η... αδικία που βιώνουν οι «παλιοσειρές»

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την τρίτη μέρα προετοιμασίας του στην Ολλανδία με απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σίνταμ.
Συνήθως στις προετοιμασίες τα περισσότερα βλέμματα στρέφονται πάνω στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Είναι λογικό από τη μία πλευρά, γιατί ο κόσμος θέλει να πληροφορείται κάποια πράγματα από την εικόνα που παρουσιάζουν οι «νεοσύλλεκτοι» στις προπονήσεις του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Αναφέραμε στο «ΦΩΣ» της Τετάρτης (17/7) ότι ο Μάρκο Στάμενιτς είναι μία «άλλη πάστα ποδοσφαιριστή», υπό την έννοια ότι δεν θυμίζει σε τίποτα τους χαφ που είχε ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια. Ψηλό κορμί, θηρίο σαν τον Ιμπόρα, αλλά στο πιο... στεγνό. Είναι παίκτης που του αρέσει να πηγαίνει πρώτος στην μπάλα, που βλέπει γήπεδο, που μάχεται, που πέφτει σαν αγρίμι στον αντίπαλό του για να του πάρει την μπάλα.

Για τον Κοστίνια αναφέραμε ότι δεν πήγε στον Ολυμπιακό για να κάνει τα «ρεπό» του Ροντινέι, αλλά αποφασισμένος να διεκδικήσει φανέλα βασικού.

Για τον Ντάνι Γκαρθία η εικόνα που υπάρχει είναι ότι πρόκειται για έναν χαφ με όλη τη σημασία της λέξεως, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο η πρώτη φορά που έγινε πρώτο θέμα στις ιστοσελίδες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ήταν εξαιτίας του τραυματισμού του.

Αν θα πρέπει, ωστόσο, κάπου να σταθούμε είναι ότι η εμμονή όλων μας να δούμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και να καταγράψουμε κάθε τους κίνηση στο χορτάρι, «αδικεί» κατά κάποιο τρόπο τις «παλιοσειρές» ή τέλος πάντων, τους παίκτες που δεν χρειάζεται να δούμε μία προετοιμασία για να δούμε «τι ψάρια πιάνουν».

Οι Μασούρας, Ρέτσος, Ροντινέι, Ντόη, Τσικίνιο, Ζέλσον είναι ορισμένα από τα παιδιά που αδικούνται από το γεγονός ότι ενώ βγάζουν στο ρελαντί τις προπονήσεις και δείχνουν ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά την περίοδο των διακοπών τους, δεν παίρνουν την ανάλογη έκταση στις ανταποκρίσεις μας.

Προσοχή: Το τι θα παρουσιάσουν στο χορτάρι είναι κάτι διαφορετικό. Εμείς αναφερόμαστε στο αν βγάζουν άνετα τις προπονήσεις ή όχι. Άλλωστε, σε πολλές προετοιμασίες στο παρελθόν έχουν δει πολλά τα μάτια μας, με ποδοσφαιριστές να αγκομαχούν να βγάλουν ένα πρόγραμμα.

Φέτος, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και αυτό είναι κάτι που χαροποιεί τον Μεντιλίμπαρ...