Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί μπήκε κατευθείαν στα... βαθιά!

ΣΙΝΤΑΜ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και έπιασε αμέσως δουλειά σε φουλ ρυθμούς.

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί μπήκε κατευθείαν στα... βαθιά!

Στην Ολλανδία βρίσκεται από την Δευτέρα (15/7) ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος την Τρίτη (16/7) έκανε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Το τι θα γίνει με το θέμα του συμβολαίου του, είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Αυτή τη στιγμή, όμως, όπως υποχρεούται βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου, είναι στο Σίνταμ και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Σε γενικές γραμμές, ο Βάσκος τεχνικός ανέβασε κάπως την έντασή του την Τρίτη (16/7) σε σχέση με το πρόγραμμα της πρώτης μέρας επί ολλανδικού εδάφους.

Δούλεψε αρκετά στην κυκλοφορία, όπως το συνηθίζει άλλωστε και έδωσε έμφαση και στα τελειώματα.

Όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερο θα ανεβαίνουν οι ρυθμοί. Οι παίκτες φυσικά από την πλευρά τους ανυπομονούν για το φιλικό της Παρασκευής (19/7) κόντρα στον Άγιαξ. Είναι λογικό άλλωστε, γιατί θέλουν να ξεμουδιάσουν κιόλας από τις προπονήσεις που έχουν ξεκινήσει από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Σε ό,τι έχει να κάνει πάντως με τον Ελ Κααμπί, ο Μαροκινός εμφανίστηκε στην Ολλανδία και συμμετέχει στο πρόγραμμα δίχως κανένα πρόβλημα, δείχνοντας ότι έχει δουλέψει μια χαρά την περίοδο των διακοπών του.