Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος και το μέλλον του στο κλαμπ

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι ποδοσφαιριστής που έχει εμπιστευτεί ο Ολυμπιακός και έχει σκοπό να τον ανταμείψει με νέο συμβόλαιο.

Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος και το μέλλον του στο κλαμπ

Τους ποδοσφαιριστές που προσφέρουν στην ομάδα και προέρχονται από τα σπλάχνα της ξέρει να τους ανταμείβει ο Ολυμπιακός και το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος τον οποίο οι Πειραιώτες τον εμπιστεύτηκαν σε μία περίοδο που προερχόταν από σοβαρούς τραυματισμούς και δεν έπαιρνε παιχνίδια στα πόδια του.

Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές του που προέκυψαν μέσα από τα παιχνίδια ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός στηρίχτηκε απ’ όλο τον οργανισμό. Είναι ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού και γνωρίζει πολύ καλά τη ψυχοσύνθεση του συλλόγου.

Ο Ρέτσος έχει μεγάλο μερίδιο στην περσινή επιτυχία του κλαμπ. Ήταν βασικότατο στέλεχος στην πορεία προς την κατάκτηση του Conference League αντιμετωπίζοντας επιθετικούς θηρία.

Το συμβόλαιο του 25χρονου κεντρικού αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Στον Πειραιά δεν ξεχνούν τον Παναγιώτη Ρέτσο και έχουν σκοπό να τον ανταμείψουν με νέο συμβόλαιο. Το αν αυτό θα γίνει τώρα ή αργότερα κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι μία άλλη ιστορία που ελάχιστη σημασία έχει.

Εκείνο που είναι σημαντικό για τον διεθνή αμυντικό είναι πως θα πάρει νέο συμβόλαιο το προσεχές διάστημα. Ο σύλλογος έχει σκοπό να τον ανταμείψει και να τον κρατήσει γι’ αρκετά χρόνια. Στο πρόσωπο του άλλωστε βλέπουν όλοι τον επόμενο αρχηγό της ομάδας του Πειραιά.