Ολυμπιακός: Προς παραμονή ο Φορτούνης, τι γίνεται με Ελ Κααμπί

Όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Φορτούνης θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Τελειώνει και του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός: Προς παραμονή ο Φορτούνης, τι γίνεται με Ελ Κααμπί

Είναι το θέμα των ημερών στον Ολυμπιακό και αυτό που απασχολεί περισσότερο τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά. Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους» για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Την Παρασκευή (12/7) συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και του είχε δοθεί διορία να δώσει την οριστική του απάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού θυμίζουμε πως αύριο η ομάδα του Πειραιά αναχωρεί για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Πληροφορίες του fosonline.gr αναφέρουν ότι ο Κώστας Φορτούνης πήρε την απόφαση του και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να προκύψουν και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο αρχηγός συνεχίζει στην ομάδα του Πειραιά.

Στο μεταξύ εντός της εβδομάδας αναμένεται να κλείσει και το θέμα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός πιθανότατα θα ενσωματωθεί την Τρίτη με την ομάδα του Πειραιά στην Ολλανδία.