Ολυμπιακός: Έχει βάλει γκολ παντού στην Ευρώπη ο Βέλντε

Ο Ολυμπιακός επιχειρεί για την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε από την Λεχ Πόζναν και ο Νορβηγός εξτρέμ έχει εντυπωσιακό σερί σκοραρίσματος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ολυμπιακός: Έχει βάλει γκολ παντού στην Ευρώπη ο Βέλντε

Ο Κρίστοφερ Βέλντε της Λεχ Πόζναν αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και πέραν της εξαιρετικής σεζόν που έκανε πέρυσι στο πολωνικό πρωτάθλημα υπάρχει ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο σχετικά με την ικανότητα του 25χρονου ακραίου επιθετικού.

Ο Βέλντε έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις της UEFA στις οποίες έχει λάβει μέρος. Κάτι που σαφώς δεν είναι εύκολο και δεν το έχουν κάνει πολλοί παίκτες που είναι και καθαρόαιμοι φορ.

Συγκεκριμένα ο Νορβηγός έχει πετύχει ένα γκολ σε δύο αγώνες προκριματικών Champions League. Δύο γκολ σε έξι αγώνες προκριματικών Europa League. Σε εννιά αγώνες είχε βάλει τέσσερα γκολ στα προκριματικά του Conference League και σε όμιλο είχε πέντε γκολ σε οκτώ αγώνες! Συνολικά δηλαδή σκόραρε δώδεκα φορές, ενώ είχε και πέντε ασίστ.

Με τη φανέλα της Λεχ είχε βάλει στο Conference δύο τέρματα στην Αούστρια, ένα στη Βιγιαρεάλ και δύο φορές είχε σκοράρει στην... Φιορεντίνα. Εντός και εκτός έδρας, αλλά οι Ιταλοί είχαν πάρει τότε (πέρυσι την άνοιξη) την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.