Ολυμπιακός: Στο… κόκκινο η αγωνία για Φορτούνη

Το συμβόλαιο τoυ Κώστα Φορτούνη με τον Ολυμπιακό έχει ολοκληρωθεί και άπαντες στον Πειραιά περιμένουν την οριστική απάντησή του.

Ολυμπιακός: Στο… κόκκινο η αγωνία για Φορτούνη

Το συμβόλαιο του αρχηγού του Ολυμπιακού έχει ολοκληρωθεί και άπαντες στον Πειραιά περιμένουν την οριστική απάντησή του για να κλείσει αυτό το ζήτημα είτε θετικά είτε αρνητικά.

Θυμίζουμε πως ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά δεν προέκυψε συμφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες. Στον Φορτούνη έχει δοθεί διορία να δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση που του έχει κάνει ο σύλλογος το αργότερο μέχρι αύριο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί αύριο για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και δεν μπορεί να τραβήξει άλλο το θέμα. Και χθες, πάντως, κανείς δεν μπορούσε να κάνει την παραμικρή εκτίμηση για το θέμα του Φορτούνη.

Στην κυριολεξία είναι όλα ανοιχτά για το μέλλον του αρχηγού, ο οποίος έχει πρόταση από την Αραβία και τη σκέφτεται πολύ σοβαρά. Οι πιθανότητες αυτήν τη στιγμή είναι μοιρασμένες, αλλά στον Ολυμπιακό επιθυμούν να τελειώσει άμεσα το θέμα, διότι ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας.

Ο Φορτούνης λέγεται ότι έχει μεγάλη πρόταση από Άραβες. Στον Πειραιά υπάρχουν και αυτοί που αισιοδοξούν πως το θέμα θα έχει θετικό τέλος, αλλά και εκείνοι που πιστεύουν πως στο τέλος δεν θα προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως και να ‘χει, όλοι είναι σε αναμμένα κάρβουνα, με πρώτο και καλύτερο τον Μεντιλίμπαρ που θέλει τον παίκτη στην προετοιμασία.