«Από τα φαβορί για Μορέλος ο Ολυμπιακός»

Νέο δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι από τα φαβορί για την απόκτηση του Αλφρέντο Μορέλος.

«Από τα φαβορί για Μορέλος ο Ολυμπιακός»

Στον Πειραιά βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αλλά παράλληλα είναι και σε αναζήτηση ενός επιθετικού. Η ομάδα του Πειραιά αναχωρεί τη Δευτέρα για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο και στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ δεν υπάρχει φορ.

Από χθες (11/7) οι Πειραιώτες έχουν συνδεθεί με τον Αλφρέντο Μορέλος της Σάντος. Νέο δημοσίευμα δίνει και περισσότερες λεπτομέρειες για τον Κολομβιανό επιθετικό. Συγκεκριμένα τον παίκτη διεκδικεί η Ρέιντζερς, η Ατλέτικο Νασιονάλ και η Τολούκα.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την περίπτωση του Μορέλος αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μέσα στις ομάδες που διεκδικούν τον ποδοσφαιριστή, αλλά είναι και φαβορί για τον αποκτήσει.

Η Σάντος φέρεται να είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή δανεικό για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς για τον Ιανουάριο του 2025, η οποία θα ενεργοποιηθεί εφόσον ο παίκτης παίξει στο 50% των αγώνων.

Το πέρασμα του παίκτη από τη Σάντος δεν είναι επιτυχημένο και γι’ αυτό οι Βραζιλιάνοι είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν.