ΑΕΚ - Γάνδη 2-2: Φινάλε με ισοπαλία (highlights)

Η ΑΕΚ έμεινε στο 2-2 με την Γάνδη στο τελευταίο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. 

ΑΕΚ - Γάνδη 2-2: Φινάλε με ισοπαλία (highlights)

Το τέταρτο και τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους έδωσε η ΑΕΚ, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γάνδη, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό της κέντρο στο Burgh Haamstede.

Η ομάδα του Αλμέιδα προηγήθηκε δύο φορές με γκολ των Ζίνι και Ρότα (αμφότερα από ασίστ του Γκαρσία), ωστόσο οι Βέλγοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Το ματς είχε διάρκεια 2Χ35 και 2Χ30 λεπτά.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Έναρξη πρώτου μέρους (35').

1' O Γκαρσία έκανε ωραία διαγώνια πάσα για τον Ζίνι μέσα στην περιοχή, αυτός πλάσαρε με τη μία και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0!

10' Ο Γκαρσία πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε κάποιες προσποιήσεις, έστρωσε στον Πήλιο, αυτός πλάσαρε, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ρουφ.

18' Ο Χονγκ έκλεψε τη μπάλα στο πρέσινγκ ψηλά και με πλασέ έκανε το 1-1.

35' Λήξη πρώτου μέρους.

Έναρξη δεύτερου μέρους (35').

39' Ωραία ενέργεια του Ελίασον από δεξιά, έκανε και το γύρισμα, ο Γιόνσον στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε για λίγο να βρει τη μπάλα με προβολή.

46' Ο Λιούμπισιτς δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

53' Ο Ρότα συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Γκαρσία, βγήκε απέναντι από το τέρμα και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1!

60' Ο Γκαρσία εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από καλή θέση, η μπάλα -με επέμβαση και του Ρουφ- χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια η κεφαλιά του Λιούμπισιτς έφυγε άουτ!

67' Έπειτα από εκτέλεση φάουλ πίσω τη σέντρα, η μπάλα πέρασε απ' όλους, ο Ζίνι έκανε το πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Ρουφ απέκρουσε.

70' Λήξη δεύτερου μέρους.

Έναρξη τρίτου μέρους (30').

84' Ο Φερνάντες συνδυάστηκε με τον Γκατσίνοβιτς, δοκίμασε ένα σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ!

92' Έπειτα από κλέψιμο ψηλά, με φάουλ πάνω στον Μπρινιόλι, ο Γιοκότα με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2, τη στιγμή που ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν πεσμένος από το αντικανονικό μαρκάρισμα.

99' Σουτ του Σιμάνσκι έξω από την περιοχή, μπλόκαρε στη γωνία του ο Σμιντ.
Λήξη τρίτου μέρους.

Έναρξη τέταρτου μέρους (30').

107' Ο Γκάντελμαν έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, η μπάλα πέρασε άουτ.

Λήξη του αγώνα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Α' και Β' μέρος): Μπρινιόλι, Ρότα. Μήτογλου, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Λιούμπισιτς, Ζίνι, Γκαρσία. Γ' και Δ' μέρος: Μπρινιόλι (101' Θεοχάρης), Βίντα (118' Κοσίδης), Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος, Ραντόνια, Σιμάνσκι (118' Φοφανά), Ρουκουνάκης, Φερνάντες, Γκατσίνοβιτς (118' Κάτσικας), Άμραμπατ, Θεοδωρίδης (118' Μαχαίρας).

ΓΑΝΔΗ (A' και Β' μέρος): Ρουφ, Φατιγκά, Τορουναρίγκα, Γουατανάμπε, Μπράουν, Ντε Σαρτ, Γκέρκενς, Χονγκ, Σονκό, Γκούντγιονσεν, Φερνάντες - Πάρντο. Γ' και Δ' μέρος: Σμιντ, Αμπντουλάχι, Χιουλσάγκερ, Χουμς, Γιοκότα, Σουρντέζ, Καντούς, Μίτροβιτς, Γκάντελμαν, Φορτούνα, Σαμοϊς.