«Η Κάλιαρι περιμένει τον Παναθηναϊκό για τον Χατζηδιάκο»

Οι Ιταλοί επιμένουν ότι η Κάλιαρι περιμένει πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Παντελή Χατζηδιάκο.

«Η Κάλιαρι περιμένει τον Παναθηναϊκό για τον Χατζηδιάκο»

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να συνδέουν τον Παντελή Χατζηδιάκο με τον Παναθηναϊκό. Νέο δημοσίευμα ιστοσελίδας από τη γειτονική χώρα εμπλέκει τους «πράσινους» με τον Έλληνα στόπερ.

Συγκεκριμένα η «cagliarinews24.com» υποστηρίζει πως η ομάδα της Σαρδηνίας περιμένει πρόταση από τον Παναθηναϊκό προκειμένου ο παίκτης να ταξιδέψει για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Χατζηδιάκος δεν κατάφερε να δικαιώσει τους ανθρώπους της Κάλιαρι που είχαν μεγάλες απαιτήσεις από τον ποδοσφαιριστή και πλέον έχουν μπει στη διαδικασία να συζητούν την παραχώρηση του. Επίσης δείχνουν να διαπραγματεύονται και την τιμή του ποδοσφαιριστή.

«Το μέλλον του Παντελή Χατζηδιάκου θα μπορούσε να είναι μακριά από την Κάλιαρι. Μετά από μια σεζόν, ο Έλληνας αμυντικός μπορεί να αλλάξει αέρα, προερχόμενος από ένα Πρωτάθλημα που μόνο θετικό δεν ήταν, παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν μετά την άφιξή του από την Άλκμααρ.

Ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, που θα ήθελε να τον φέρει πίσω στην χώρα του, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις. Η Κάλιαρι περιμένει προσφορές για τον παίκτη και στην συνέχεια θα αποφασίσει τι θα κάνει», αναφέρει το δημοσίευμα.