Ολυμπιακός: Ώρα αποφάσεων για Φορτούνη, Ελ Κααμπί και Μασούρα

Ξεκινάει η προετοιμασία του Ολυμπιακού και ήρθε η ώρα των κρίσιμων ραντεβού για Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός: Ώρα αποφάσεων για Φορτούνη, Ελ Κααμπί και Μασούρα

Οι διακοπές των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ολοκληρώνονται και αυτή την εβδομάδα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά με την αποστολή να αναχωρεί τη Δευτέρα (15/7) για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο.

Οι Πειραιώτες ακόμα έχουν πολλά ανοιχτά κεφάλαια στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και πλέον έχει αρχίσει και η πίεση του χρόνου. Με την προετοιμασία να ξεκινάει στον Ολυμπιακό έφτασε η ώρα σημαντικών αποφάσεων.

Τουλάχιστον για ποδοσφαιριστές που είναι δικοί του και μπορούν να λυθούν τα θέματα απευθείας με τους ίδιους θα κοιτάξουν μέσα στην εβδομάδα να τα τελειώσουν. Συγκεκριμένα Φορτούνης, Ελ Κααμπί και Μασούρας είναι περιπτώσεις που εκκρεμούν για τον Ολυμπιακό, αφού τα συμβόλαια τους ολοκληρώθηκαν και ακόμα δεν έχουν γίνει οι ανανεώσεις.

Για τον Φορτούνη είναι γνωστά τα «θέλω» του παίκτη αλλά ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη. Όσο περνάει ο καιρός και το θέμα δεν κλείνει θεωρείται πιο πιθανό να χωρίζουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Ο αρχηγός αναζητεί ένα μεγάλο συμβόλαιο και ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή θα κοιτάξει το συμφέρον του.

Με τον Ελ Κααμπί είναι γνωστή η ιστορία και τι συμβαίνει με τον παίκτη. Έχει γίνει μία μεγάλη πρόταση από την πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά εκείνος έχει δελεαστεί από τα χρήματα που του προσφέρουν από το εξωτερικό. Ψάχνει ένα μεγάλο συμβόλαιο που θα είναι το τελευταίο της καριέρας του και με τα δεδομένα που υπάρχουν πιο πιθανή δείχνει η αποχώρηση.

Ο Μασούρας είναι άλλη ιστορία, αφού άλλαξε ρότα και θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ακόμα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, αλλά και στον Πειραιά δεν είναι αρνητικοί να κρατήσουν τον παίκτη. Πλέον αναμένεται να γίνουν τα τελικά ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές, διότι κανείς τους στην πρώτη δεν μπορεί να δώσει το παρών, αφού δεν έχει συμβόλαιο.

Όσον αφορά στην άποψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι γνωστή. Τους θέλει όλους στην ομάδα.