Άρης: Ο Μάντζιος δεν πήρε στην προετοιμασία τον Βερστράτε

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, δεν πήρε στην Πτολεμαΐδα τον Μπίργκερ Βερστράτε, καθώς ο Βέλγος μέσος θα παραχωρηθεί σε ομάδα της χώρας του

Άρης: Ο Μάντζιος δεν πήρε στην προετοιμασία τον Βερστράτε

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή που αναχωρεί την Κυριακή (7/7) για την Πτολεμαΐδα τον Μπίργκερ Βερστράτε. Κι αυτό γιατί οι «κιτρινομαύροι» βρίσκονται σε συζητήσεις με ομάδα, πιθανότατα την Λέουβεν, για την παραχώρηση του Βέλγου μέσου.

Στην αποστολή μετέχουν οι Κουέστα, Κυριαζής, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Παβίσιτς, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης και Αγοραστός. Από την Κ19 ο Μάντζιος πήρε μαζί του τους Κουτρουλίδη (τερματοφύλακας), Σεβαστίδη (αμυντικός), Χαρούπα (μέσος), Μεμέτογλου (μέσος) και Καραμανλή (επιθετικός).

Στο αθλητικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας (ξενοδοχείο «Παντελίδης) θα παραμείνουν οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι τις 15 Ιουλίου, όπου ο τεχνικός Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες τους θα ρίξουν το βάρος στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Σήμερα η πρώτη προπόνηση στην Πτολεμαΐδα είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα.