Ολυμπιακός: Παίρνει τον Αναγνωστόπουλο της Κηφισιάς

Με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο πρόκειται να ενισχύσει ο Ολυμπιακός τη θέση κάτω από την εστία του. Ελεύθερος έμεινε ο 29χρονος τερματοφύλακας από την Κηφισιά.

Ολυμπιακός: Παίρνει τον Αναγνωστόπουλο της Κηφισιάς

Στα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού αναμένεται να ντυθεί ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας αγωνιζόταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα της Κηφισιάς, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για την παραμονή της στη Super League και υποβιβάστηκε από την κατηγορία.

Το συμβόλαιο του παίκτη με το σύλλογο ολοκληρωνόταν το φετινό καλοκαίρι και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, με την Κηφισιά μάλιστα να ανακοινώνει και επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή.

Πλέον, ο Αναγνωστόπουλος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενισχύοντας έτσι τη θέση κάτω από την εστία των «ερυθρόλευκων».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κηφισιά, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αποτέλεσε κομμάτι της οικογένειας του συλλόγου για δυόμιση χρόνια.

Στο διάστημα που υπερασπίστηκε την εστία της Κηφισιάς, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα και το ήθος του.

Πρόκειται για στοιχεία που τον συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του και επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας σε αυτά τα δυόμιση χρόνια, στα οποία προσέφερε πολλά ως κομμάτι μείζονος σημασίας στην πορεία πρωταθλητισμού της Κηφισιάς.

Η συμβολή του στην κατάκτηση του τίτλου στη Super League 2 και την ιστορική άνοδο στη Stoiximan Super League τον κατατάσσει άλλωστε στην κατηγορία εκείνων που θα μνημονεύονται για όσα προσέφεραν στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στον σύλλογο και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.».