Ολυμπιακός: Όταν οι παίκτες είναι «σύμμαχοι», τότε έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί!

Οι Νταβίντ Κάρμο και Ντάνιελ Ποντένσε είναι δύο περιπτώσεις που μπορεί να πάρουν χρόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει αίσθηση για αίσιο τέλος.

Ολυμπιακός: Όταν οι παίκτες είναι «σύμμαχοι», τότε έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καθημερινή βάση σε συζητήσεις με την Πόρτο και τη Γουλβς για τους Νταβίντ Κάρμο και Ντάνιελ Ποντένσε αντίστοιχα.

Είναι λογικό και οι δύο συνομιλητές των Πειραιωτών να παίζουν δυνατή «άμυνα», έτσι ώστε να αποσπάσουν από τον Ολυμπιακό όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Στην Αγγλία έγραψαν ότι η Γουλβς ζητάει 6-7 εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον Ποντένσε.

Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 12 εκατομμύρια και 3 εκατομμύρια μπόνους επίτευξης στόχων στην Πόρτο για τον Κάρμο. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση... Πρωτίστως οι Πειραιώτες επιδιώκουν να τον πάρουν δανεικό και με την προοπτική να τον αγοράσουν ή να πάρουν ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2025. Λέγεται ότι όντως η οψιόν θα μπορούσε να είναι στα 12 εκατομμύρια.

Η ουσία είναι ότι οι Κάρμο και Ποντένσε αναμένουν τις εξελίξεις, έτσι ώστε να πιάσουν λιμάνι το συντομότερο δυνατόν.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει «σύμμαχους» τους δύο ποδοσφαιριστές, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ανησυχία ως προς το ότι η Πόρτο και η Γουλβς δεν μπορούν να υποχρεώσουν τους δύο Πορτογάλους να υπογράψουν σε κάποια άλλη ομάδα που δεν ικανοποιούν τα αγωνιστικά τους «θέλω».

Το απέδειξε ο Ποντένσε πέρσι το καλοκαίρι, όταν γύρισε την πλάτη στους Άραβες για να πάει με λιγότερα χρήματα στον Ολυμπιακό.

Για τον Κάρμο υπάρχει ενδιαφέρον από Λέστερ και Γουλβς, αλλά ο Πορτογάλος έχει ψηφίσει... Πειραιά εδώ και καιρό.

Υπομονή απαιτείται και για τους δύο, γιατί μιλάμε για περιπτώσεις πολλών εκατομμυρίων και κυρίως πολλών ημερών διαπραγματεύσεων.