Κοβάσεβιτς: «Ποιότητα ο Στάμενιτς, δεν έχω καμία αμφιβολία»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε σε σέρβικο Μέσο για την απόκτηση του Μάρκο Στάμενιτς από τον Ολυμπιακό.

Κοβάσεβιτς: «Ποιότητα ο Στάμενιτς, δεν έχω καμία αμφιβολία»

Ο Ολυμπιακός απέκτησε δανεικό από τη Νότιγχαμ τον Μάρκο Στάμενιτς. Ο Νεοζηλανδός χαφ κόστισε στη Φόρεστ περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ και για μία χρονιά θα παίξει δανεικός στους Πειραιώτες.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τον οποίο συναντήθηκε στην Ελλάδα ο Στάμενιτς, τόνισε τα εξής στο σέρβικο «meridiansport», με αφορμή τη μεταγραφή του Στάμενιτς.

Αναλυτικά:

Για την επιλογή του Στάμενιτς: «Ο Μάρκο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Τον έχω παρακολουθήσει πολλές φορές εδώ και αρκετό καιρό. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Νομίζω ότι είναι απαραίτητο να έχει κάποιος ανθρώπινη ποιότητα εκτός από ταλέντο και ο Μάρκο διαθέτει τέτοια. Ο Στάμενιτς είναι ένας παίκτης που ο Ολυμπιακός χρειάζεται».

Για τη νέα χρονιά του Ολυμπιακού με τον Στάμενιτς στο ρόστερ: «Οι προσδοκίες είναι υψηλές και ειλικρινά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα ενταχθεί πολύ γρήγορα στο σύστημα. Δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο, αναφέροντας το πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός. Μία τέτοια ομάδα χρειάζεται λοιπόν και μεγάλους παίκτες. Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα γίνει ακόμα καλύτερος ο Ολυμπιακός και πως η ιστορική επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς θα μας δώσει επιπλέον κίνητρο να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις».