Παναθηναϊκός: «Όχι» σε 25 εκατομμύρια ευρώ από την Ίπσουιτς για Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε και τη δεύτερη προσφορά της Ίπσουιτς για τον Φώτη Ιωαννίδη, η οποία είχε ύψος 25 εκατομμυρίων ευρώ

Παναθηναϊκός: «Όχι» σε 25 εκατομμύρια ευρώ από την Ίπσουιτς για Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση της Ίπσουιτς για τον Φώτη Ιωαννίδη! Οι Άγγλοι, οι οποίοι έχουν λάβει 200 εκατομμύρια ευρώ από την άνοδο στην Premier League προσέφεραν 25 εκατομμύρια ευρώ στους «πράσινους», την οποία οι τελευταίοι απέρριψαν άμεσα.

Επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να κρατήσει τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος είχε 23 γκολ και 9 ασίστ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πηγές κοντά στον Παναθηναϊκό θα διαπραγματευτεί την πώλησή του μόνο για ένα εξωπραγματικό ποσό, περισσότερα δηλαδή από 40 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε πως η πρώτη πρόταση των Άγγλων ήταν 22,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ στο «κόλπο» είναι και η Μπολόνια, της οποίας οι εκπρόσωποι είχαν μια βιντεοκλήση με τον Ιωαννίδη και εκείνος φάνηκε να ενθουσιάζεται από το project που του παρουσίασαν.

Ας μην λησμονούμε πως ο Λεβαδειακός έχει ένα πολύ σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης για τον Φώτη Ιωαννίδη το οποίο φαίνεται πως ανέρχεται στο 30%.