Ολυμπιακός: Η σημασία του Ζέλσον στο νέο ρόστερ

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση εξτρέμ από την Ισπανία, θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε, έχει ανοιχτά μέτωπα, αλλά ο μόνος σίγουρος για τη θέση στη νέα περίοδο είναι ο Ζέλσον Μαρτίνς που ετοιμάζεται για πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Ολυμπιακός: Η σημασία του Ζέλσον στο νέο ρόστερ

Τα μεταγραφικά ζητήματα στον Ολυμπιακό είναι αρκετά, οι προτεραιότητες δεδομένες, αλλά ήδη έχουν εμφανιστεί ονόματα στόχων για τα άκρα της επίθεσης ενόψει της επόμενης σεζόν. Κυρίως ποδοσφαιριστών που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί τους ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αυτή τη στιγμή από τους ακραίους επιθετικούς της περασμένης χρονιάς, βασικό μέλημα είναι η αγορά του Ντάνιελ Ποντένσε από την Γουλβς, όπως και η παραμονή με νέο συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη που δεν είναι βέβαια εξτρέμ αλλά από τα πλάγια της επίθεσης ξεκινά τις προσπάθειές του στην πλειονότητα των αγώνων και με τον τωρινό προπονητή και με τους προηγούμενους. Ο Γιώργος Μασούρας έχει την πρόταση της Μπόχουμ και είναι πιθανό να συνεχίσει στο εξωτερικό, άρα τα ζητήματα είναι ακόμη ανοιχτά ως προς τον συγκεκριμένο τομέα. Ο δε Καμπράλ ούτε έπαιξε ούτε υπολογίζεται.

Συνεπώς ο μόνος σίγουρος αυτή τη στιγμή εξτρέμ για τον Ολυμπιακό είναι ο Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έδειξε σε αρκετά ματς της περασμένης σεζόν την αναμφίβολη αξία του και την μεγάλη ποιότητά του. αλλά είχε και ζητήματα με τραυματισμούς καθώς έμπαινε πολύ δυνατά από τη δίψα του να τα δώσει όλα σε κάθε παιχνίδι όταν επέστρεφε από θεραπείες.

Η προετοιμασία που θα κάνει φέτος θα είναι ιδιαίτερη και κομβική για την προσφορά του στην επόμενη περίοδο. Ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλής για το ελληνικό επίπεδο κλάσης, ο οποίος εφόσον βρει από την αρχή ρυθμό και σταθερότητα απόδοσης ή δεν ταλαιπωρηθεί από προβλήματα, τότε είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός ο ένας από τους βασικούς εξτρέμ της ομάδας. Όποιος μείνει ή όποιος έρθει...