Ολυμπιακός: Έμεινε επίσημα ο Τζολάκης (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Κωνσταντίνου Τζολάκη για τα επόμενα τρία χρόνια επιβραβεύοντάς τον για τις καταπληκτικές του εμφανίσεις όλη τη χρονιά

Ολυμπιακός: Έμεινε επίσημα ο Τζολάκης (vid)

Παίκτης του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν μέσω των social media την παραμονή του νεαρού τερματοφύλακα.

Η επέκταση της συνεργασίας είναι για τα επόμενα τρία χρόνια με τον νεαρό τερματοφύλακα να παίρνει και αύξηση αποδοχών.

Έχοντας πραγματοποιήσει μια εξαιρετική χρονιά και συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να γράψει ο Ολυμπιακός ιστορία κατακτώντας το Conference League, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν λογικό να να γίνει στόχος ομάδων του εξωτερικού.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας όμως θα παραμείνει στους Πειραιώτες, κάτι που γνωστοποίησαν μέσω των social media.

Ο Τζολάκης με την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όχι απλά πήρε την ευκαιρία, αλλά την άρπαξε από τα μαλλιά δείχνοντας πόσο μεγάλος τερματοφύλακας είναι παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Από τον αγώνα με την Μακάμπι στη Σερβία όπου οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την επική ανατροπή, πήρε την θέση του βασικού τερματοφύλακα και δεν την άφησε.

Και πως να την αφήσει με τέτοιες εμφανίσεις όπως με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, όπου με μεγάλες επεμβάσεις και στο παιχνίδι, αλλά και στα πέναλτι έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Μεγάλες επεμβάσεις έκανε και κόντρα στην Άστον Βίλα, ενώ ήταν εξαιρετικός και στον τελικό με την Φιορεντίνα.