Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ θέλει Ιμπόρα, ο Ιμπόρα θέλει Λεβάντε και ακολουθεί εβδομάδα εξελίξεων

Ο Βιθέντε Ιμπόρα δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στη Λεβάντε, αλλά ο Μεντιλίμπαρ τον έχει ενημερώσει ότι τον θέλει στον Ολυμπιακό της νέας περιόδου. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ θέλει Ιμπόρα, ο Ιμπόρα θέλει Λεβάντε και ακολουθεί εβδομάδα εξελίξεων

Κατά πάσα πιθανότητα ο Βιθέντε Ιμπόρα θα επιστρέψει στη Λεβάντε. Το δήλωσε κιόλας σε ισπανικό Μέσο, ότι η καρδιά του λέει να γυρίσει στη Λεβάντε και εκεί να κλείσει προφανώς την καριέρα του.

Την ίδια στιγμή ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τού έχει εξηγήσει ότι θα τον ήθελε και του χρόνου στον Πειραιά. Αυτό σίγουρα είναι τιμητικό για τον Ιμπόρα, ο οποίος από εκεί που βρισκόταν στη «ναφθαλίνη» και εμφανιζόταν ακόμη και έτοιμος να αναχωρήσει για άλλες πολιτείες τον Γενάρη, εξελίχθηκε σε βασικό και αναντικατάστατο στην τρελή κούρσα των Πειραιωτών προς την κατάκτηση του Κόνφερενς.

Πού θα κάτσει η μπίλια για τον 36χρονο υψηλόσωμο χαφ; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα γνωρίζουμε οριστικά το μέλλον του Ιμπόρα.

Ο ατζέντης του είχε πρόσφατα μία συνάντηση με τη Λεβάντε και παρότι δεν ήθελε δημοσίως να παραδεχτεί ότι η συζήτηση αφορούσε αποκλειστικά τον Ιμπόρα, η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί είναι ότι ο λόγος της συνάντησης αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα.

Οπότε, είμαστε εν αναμονή εξελίξεων σε μία υπόθεση που πιθανότερη κατάληξη θα έχει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην πατρίδα του.

Ας περιμένουμε, όμως λίγες μέρες ακόμη, μήπως ανατραπεί το σκηνικό λόγω της επιθυμίας του Μεντιλίμπαρ να διατηρηθεί ο παίκτης στο ερυθρόλευκο ρόστερ της νέας περιόδου.

Στο μεταξύ, δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Ντάνι Γκαρθία που έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο 34χρονος χαφ δεν θα υπολογίζεται από τον Μεντιλίμπαρ ως «οκτάρι», αλλά περισσότερο ως «εξάρι».