Νοκ άουτ με τραυματισμό ο Τσούμπερ

Αγωνία στην Εθνική Ελβετίας και στην ΑΕΚ από τον μυϊκό τραυματισμό του Στίβεν Τσούμπερ στο φιλικό με την Αυστρία λίγο πριν το EURO 2024.

Νοκ άουτ με τραυματισμό ο Τσούμπερ

Ανησυχία επικρατεί στην Ελβετία μετά τον τραυματισμό του Στίβεν Τσούμπερ στο τελευταίο φιλικό απέναντι στην Αυστρία ενόψει EURO 2024, ενώ όπως είναι λογικό αγωνία έχουν και στην ΑΕΚ.

Ο 32χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, όταν και έπεσε στο έδαφος

Ο Τσούμπερ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του με την ελπίδα ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο EURO 2024.

Διαφορετικά, όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ στην Ελβετία, αν ο τραυματισμός αυτός τον αφήσει εκτός για μεγάλο διάστημα, τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί στην αποστολή.

Φυσικά, τα νέα αυτά βάζουν σε ανησυχία και την ΑΕΚ που περιμένει να μάθει τα νεότερα σχετικά με το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Τσούμπερ, ο οποίος είχε επιστρέψει δριμύτερος στην Εθνική Ελβετίας σκοράροντας στο προηγούμενο φιλικό μετά από δυόμιση χρόνια.