Ολυμπιακός: Η πρόκληση του Europa League και τα διαρκείας

Οι τέσσερις εγγυημένοι αγώνες του Ολυμπιακού στο Europa League, η προοπτική για άλλους και η δίψα για τα εισιτήρια διαρκείας

Ολυμπιακός: Η πρόκληση του Europa League και τα διαρκείας

Στον Ολυμπιακό είχαν ανακοινώσει από την πρώτη μέρα των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν ότι έφυγαν ήδη χίλια προς τους παλαιούς κατόχους, οι οποίοι έχουν δικαίωμα έως τις 11 Ιουνίου να ανανεώνουν τις κάρτες τους καθώς στη συνέχεια η διάθεση θα είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Αναμένοντας την επόμενη επίσημη ενημέρωση, το βέβαιο είναι ότι η ζήτηση έχει αυξηθεί πάρα πολύ τόσο λόγω του ενθουσιασμού από την κατάκτηση του Conference League όσο και για το γεγονός ότι υπάρχουν τέσσερις αγώνες που σίγουρα θα δώσει η ομάδα στη league stage του Europa League με την προοπτική να γίνουν περισσότεροι εάν περάσει η ομάδα έστω στα play off (από 9η έως 24η θέση), στόχος απολύτως εφικτός. Την ώρα φυσικά που θα είναι σοβαρή φιλοδοξία η κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τα πολλά ντέρμπι της Super League να αποτελούν κίνητρο.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο είναι πως φέτος τα εισιτήρια διαρκείας θα φτάσουν στο ανώτατο επιτρεπτό όριο, καθώς κάποια στιγμή η ΠΑΕ θα πρέπει να σταματήσει τη διάθεσή τους λόγω των υπολοίπων υποχρεώσεων που έχει για θέσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης», φυσικά επειδή θα πρέπει να υπάρχουν και ελεύθερα εισιτήρια στους αγώνες, όπως επίσης και κενές θέσεις όταν θα φιλοξενούνται οπαδοί αντίπαλων ομάδων στις διεθνείς αναμετρήσεις.