Ολυμπιακός: Η σπουδαία είδηση ενόψει Φιορεντίνα

Ο Ολυμπιακός παίζει στη Λεωφόρο την τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά θα ήταν ψεύτης όποιος έλεγε ότι δεν έχει στο μυαλό του τον τελικό με την Φιορεντίνα.

Ολυμπιακός: Η σπουδαία είδηση ενόψει Φιορεντίνα

Το αποψινό (19/5) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι μόνο το γόητρο μίας νίκης κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο είναι και η σημασία της 3ης θέσης που θα του εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για τους «ερυθρόλευκους» είναι πολύ σημαντικό να τελειώσουν με αυτή την ιστορία της τρίτης θέσης, αλλά το σημαντικότερο νέο για την ομάδα του Πειραιά προέκυψε από την ανακοίνωση της αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα είναι στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και επιβεβαίωσε τις προβλέψεις που τον ήθελαν έτοιμο για τον αγώνα με την Φιορεντίνα. Από την επόμενη ημέρα της ρεβάνς με την Άστον Βίλα ο υψηλόσωμος χαφ έπιασε δουλειά στον Ρέντη.

Υπό την καθοδήγηση του επιτελείου των Πειραιωτών φυσικοθεραπευτών και γυμναστών κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να είναι ξανά διαθέσιμος. Το αν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Μεντιλίμπαρ. Ακόμα και βασικός να μην ξεκινήσει λογικά θα πάρει χρόνο για να βρει ρυθμό.

Είναι σημαντικό, όμως ότι η δουλειά που έγινε στον Ρέντη απέδωσε καρπούς και ο Ιμπόρα είναι ξανά έτοιμος και θα βοηθήσει με τη Φιορεντίνα. Φάνηκε πολύ η απουσία του τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την ΑΕΚ. Είναι παίκτης που δίνει βάθος και έχει τεράστια εμπειρία. Και μόνο η ηρεμία που βγάζει είναι απαραίτητη στην ομάδα για έναν ευρωπαϊκό τελικό.