Τουρκία: «Η Γαλατασαράι άρπαξε τον Ελ Κααμπί»

Δημοσίευμα στην Τουρκία κάνει λόγο για συμφωνία της Γαλατασαράι με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τουρκία: «Η Γαλατασαράι άρπαξε τον Ελ Κααμπί»

Στη Γαλατασαράι στέλνουν δημοσιεύματα στην γειτονική Τουρκία τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού.

Ο Μαροκινός επιθετικός εντυπωσιάζει τη φετινή αγωνιστική περίοδο στους «ερυθρόλευκους», ενώ και με τα γκολ του προσέφερε τα μέγιστα ώστε ο Θρύλος να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον τελικό του Conference League – εκεί όπου θα επιδιώξει να κατακτήσει και το τρόπαιο κόντρα στη Φιορεντίνα.

Το συμβόλαιο του 30χρονος φορ ωστόσο, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μένει ελεύθερος, με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «yeniakit.com.tr» να υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι ο παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, προσθέτοντας μάλιστα ότι το θετικό για το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης είναι ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσει για την μεταγραφή του παίκτη από τον Ολυμπιακό – μιας και όπως προαναφέραμε μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Ο προπονητής της «Γαλατά», Οκάν Μπουρούκ, είχε ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωση του Ελ Κααμπί, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στο τουρκικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Χατάισπορ.

Για την ιστορία, σημειώνεται ότι ο Αφρικανός επιθετικός έχει καταγράψει τη φετινή σεζόν στο Θρύλο 32 γκολ και 3 ασίστ σε 48 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.