Ντεσπόντοφ: «Ξέρουμε για τι παλεύουμε, μας δίνει ενέργεια ο κόσμος»

Το μήνυμα του Κίριλ Ντεσπόντοφ για τη μάχη που δίνει ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Super League.

Ντεσπόντοφ: «Ξέρουμε για τι παλεύουμε, μας δίνει ενέργεια ο κόσμος»

Ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε (15/5) έναν ακόμα «τελικό» στα play off και υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, με στόχο να πανηγυρίσει το τρίποντο στη μάχη που μαίνεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League για την κατάκτηση του τίτλου. Ο μεσοεπιθετικός του «δικεφάλου του βορρά», Κίριλ Ντεσπόντοφ, σε δηλώσεις του για την προσπάθεια που καταβάλει τη φετινή σεζόν η ομάδα του, τόνισε στην κάμερα της Nova:

«Μας μένουν δύο παιχνίδια για να παλέψουμε για τον τίτλο. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Γνωρίζουμε πως αν κάνουμε αυτές τις δύο νίκες ίσως καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο. Το διάστημα αποθεραπείας είναι μικρό αλλά γνωρίζουμε τι διακυβεύεται. Σε πέντε μέρες τελειώνει η σεζόν και θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά, απλά σε αυτή τη φάση της σεζόν είναι λογικό να υπάρχει ένα έλλειμμα ενέργειας. Ωστόσο, θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Το παιχνίδι στην Λαμία είναι παρελθόν και δεν μου αρέσει να μιλάω για το παρελθόν. Κοιτάω μόνο τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Μπορούμε να κρατήσουμε σίγουρα την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα, ίσως και να βοήθησε όλο αυτό για την εικόνα μας στα τελευταία δύο ντέρμπι».

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σημείωσε: «Αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που μπορεί να κρατήσει μπάλα και έχει ποιότητα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα έχει να κάνει με την δική μας απόδοση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και την ενέργεια που θα μας δώσει ο κόσμος μας. Νομίζω θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα τα καταφέρουμε. Όχι, το πρώτο σημαντικό είναι ποιος θα σκοράρει περισσότερα γκολ!».