Ολυμπιακός: Υπάρχει λόγος που ο Μεντιλίμπαρ έχει στην «τσίτα» τους παίκτες του

Κάτι ξέρει και κάτι... βλέπει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με αποτέλεσμα να συνδυάσει τα δύο τελευταία ματς των πλέι οφ με τον τελικό του Κόνφερενς.

Ολυμπιακός: Υπάρχει λόγος που ο Μεντιλίμπαρ έχει στην «τσίτα» τους παίκτες του

Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι πνευματικά στο 100% στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όμως, μίλησε την Δευτέρα (13/5) στους ποδοσφαιριστές και κατά κάποιο τρόπο συνδύασε τον τελικό του Κόνφερενς με τη Φιορεντίνα με τα ματς με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Τους έχει στην «τσίτα», γιατί ξέρει πολύ καλά ότι αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της Σούπερ Λίγκας, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ένα έξτρα άγχος στο ιστορικό αντάμωμα με τους «βιόλα».

Ο Μεντιλίμπαρ δεν πρόκειται να προφυλάξει παίκτες με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Θα βάλει όσο το δυνατόν τα πιο «βαριά χαρτιά» του, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη σεζόν στο πρωτάθλημα με δύο νίκες.

Θέλει όσο τίποτε άλλο ο Βάσκος να μην περιμένει ο Ολυμπιακός τον τελικό Κυπέλλου ή τον τελικό του Κόνφερενς για να δει αν η ομάδα του θα παίζει του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι μεγάλο στοίχημα για τον Μεντιλίμπαρ να δει μία διαφορετική εικόνα από τους ποδοσφαιριστές του στο ματς με την ΑΕΚ σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασαν στην Τούμπα.

Σίγουρα ένα από τα κλειδιά για να κερδίσει την «Ένωση» μετά από δύο χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη, θα είναι το να σκοράρει πρώτος.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό να ανατρέψει τα σκορ όταν ο αντίπαλός του ανοίγει το σκορ. Για την ακρίβεια, δεν μπορεί να το γυρίσει όπως έχει αποδειχθεί τη φετινή χρονιά.

Την Τρίτη (14/5) ο Μεντιλίμπαρ θα γνωστοποιήσει την αποστολή και αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ποιος θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Ρέτσου. Υπάρχουν οι Ντόη, Βέζο και Άμπι. Δύσκολα θα πάει με δύο αριστεροπόδαρους (Άμπι - Κάρμο). Δύσκολα επίσης θα βάλει ξαφνικά τον Βέζο. Ο δε Ντόη είχε παίξει πρόσφατα με Άρη και Φενέρμαπχτσε και για αυτό το λόγο δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Περισσότερα όμως μετά την προπόνηση της Τρίτης (14/5).