Δέλλας: «Ευχή όλων ο Ολυμπιακός ν' αποτελέσει αρχή προόδου για το Ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Ο Tραϊανός Δέλλας ερωτηθείς για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Cοnference League ευχήθηκε να είναι η απαρχή προόδου για το εγχώριο ποδόσφαιρο!

Δέλλας: «Ευχή όλων ο Ολυμπιακός ν' αποτελέσει αρχή προόδου για το Ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Επί παντός του επιστητούν μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας, στην κάμερα της Cosmote, μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν του ΟΦΗ και την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό (1-2).

Για τον Κώστα Γιαννούλη, την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League, αλλά και τις ευκαιρίες που πήραν στο σημερινό ματς οι νεαροί παίκτες των Κρητικών.

Αρχικά μίλησε για την αποχώρηση από την ενεργό δράση του αρχηγού της ομάδας:

«Νομίζω ότι ο Κώστας έχει επιδείξει πέρα από τον επαγγελματισμό, και ήθος και αυτό θα τον συνοδεύει στην πραγματική ζωή. Κοσμούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο και ήρθε και για εκείνον το πλήρωμα του χρόνου. Τώρα θα έχει πολύ χρόνο να απολαύσει όσα του έλειψαν πριν».

Όσο για την επιτυχία του Ολυμπιακού τόνισε ο τεχνικός των Ηρακλειωτών σημείωσε: «Ευχή όλων είναι να υπάρχει πρόοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να είναι αρχή με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να δυναμώσει το πρωτάθλημά μας και να μπορέσει να συνεχίσει να δείχνει καλό πρόσωπο στην Ευρώπη κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια».

Τέλος, σχετικά με το ματς και την εικόνα του ΟΦΗ, σχολίασε: «Ο ΟΦΗ έχει πάρα πολύ καλές ακαδημίες, είναι σκοπός να μπουν σε μια ομάδα που θα πατάει καλά μέσα στο γήπεδο, κάτι που σήμερα δεν το είδαμε. Αυτό οφείλεται στη δική μου απόφαση να παίξουν παιδία που δεν είχαν πολλές συμμετοχές. Κάθε συμμετοχή που παίρνουν αυτά τα παιδιά, είναι εγγύηση για το μέλλον του ΟΦΗ».