Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις η αποστολή για Λαμία

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λαμία ολοκληρώθηκε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία έχει εκπλήξεις.

Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις η αποστολή για Λαμία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος της προπόνησης έκανε γνωστή την αποστολή των Πειραιωτών για την πόλη της Φθιώτιδας και σε αυτή δεν έχει συμπεριληφθεί ο Ορτέγκα με τον Αλεξανδρόπουλο. Αντίθετα κανονικά στην αποστολή ο Όρτα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ έμεινε εκτός ο Τσικίνιο.

Σε αποστολή του Ολυμπιακού μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε ο Καμπράλ, αφού ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Ποντένσε. Εκτός για να πάρει ανάσες ενόψει και του ματς με τη Φενέρμπαχτσε έμεινε ο Κάρμο, αλλά και ο Φορτούνης.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι:

Καρβάλιο, Αμπι, Βέζο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Πασχαλάκης, Όρτα, Ροντινέι, Τζολάκης, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπότης, Ιμπόρα, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Ναβάρο, Μπιανκόν.