Ολυμπιακός: Ο καλύτερος Έσε με 47 ματς μέσα στο 2023

Ο Σαντιάγκο Έσε έκανε εκπληκτικό ματς στο Ηράκλειο και για τον μέσο του Ολυμπιακού ήταν το... 47ο που έδωσε μέσα στο 2023. 

Ολυμπιακός: Ο καλύτερος Έσε με 47 ματς μέσα στο 2023

Η απόδοση του Σαντιάγκο Έσε στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ ήταν εξαιρετική και ίσως η καλύτερη από αυτές που έχει πραγματοποιήσει με τη φανέλα της νέας ομάδας του. Ο 21χρονος Αργεντινός δείχνει να προσαρμόζεται όλο και περισσότερο (αν και από την αρχή δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα) και να αναδεικνύεται σε έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες για την πειραϊκή ομάδα.

Ο Έσε δεν είχε αγωνιστεί στους αγώνες με τον ΠΑΣ και τον Παναθηναϊκό, επέστρεψε δυναμικά εναντίον της Γουέστ Χαμ και ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην Κρήτη με πάρα πολλά κλεψίματα, όπως και δημιουργίες επιθέσεων ή αντεπιθέσεων με τις πάσες ακριβείας και την πνευματική ετοιμότητα στο παιχνίδι του.

Για τον Αργεντινό μέσο ήταν το δέκατο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό, αλλά στην πατρίδα του με την Ουρακάν είχε δώσει άλλους... 37 αγώνες μέσα στο 2023! Κι αν δεν είχε χάσει κάποια ματς εδώ στην Ελλάδα μετά τον τραυματισμό του στη μύτη στον αγώνα με τη Φράιμπουργκ, θα είχε ήδη φτάσει στα 50 ματς στην ίδια χρονιά, δύο μήνες προτού ολοκληρωθεί.

Ο παίκτης έχει σίγουρα ρυθμό, αλλά και πολλές φυσικές δυνάμεις, έχοντας κάνει πολύ καλή προετοιμασία το καλοκαίρι και ερχόμενος επίσης πολύ καλά προετοιμασμένος από την πατρίδα του. Αρχηγός στα 21 του στην Ουρακάν και σιγά σιγά από τους ηγέτες της νέας ομάδας που δημιουργεί ο Ολυμπιακός.