Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον για Χεζέ, η επιθυμία του παίκτη και τα 8 εκατ. ευρώ (vid)

Για τον Σαντιάγκο Χεζέ έχει ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός, όμως, ο παίκτης απασχολεί και κλαμπ από την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Άντερλεχτ.

Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον για Χεζέ, η επιθυμία του παίκτη και τα 8 εκατ. ευρώ (vid)

Ο Σαντιάγκο Χεζέ είναι ένας παίκτης που έχει μπει στη λίστα του Ολυμπιακού, όπως γράφει και το σημερινό «ΦΩΣ». Για τον Αργεντινό μέσο υπάρχει πολύ καλή άποψη στον Πειραιά, αλλά πρόκειται για μία περίπτωση από το πάνω ράφι και με τρομερές δυσκολίες.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είναι αρχηγός της Ουρακάν με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Ο νεαρός άσος αγωνίζεται με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο αριστερό του μπράτσο δείγμα της ποιότητας του και της προσωπικότητας του παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Ολυμπιακός τον έχει βάλει στο… μάτι εδώ και καιρό, όμως, τις τελευταίες ημέρες όλες οι πληροφορίες από τη Λατινική Αμερική συμφωνούν ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση του από την Ουρακάν.

Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που ασχολείται με την περίπτωση του. Η Άντερλεχτ πιέζει αρκετό καιρό για να τον πάρει στις Βρυξέλλες, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από δύο ισπανικές ομάδες και μία πορτογαλική. Οι απαιτήσεις της Ουρακάν είναι πολύ υψηλές και συγκεκριμένα για να δώσει τον ποδοσφαιριστή θέλει 8 εκατ. ευρώ.

Η επιθυμία του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα είτε της Ισπανίας, είτε της Πορτογαλίας. Θεωρεί ότι εκεί θα προσαρμοστεί πιο εύκολα και του ταιριάζει πολύ περισσότερο το ποδόσφαιρο που παίζεται. Πάντως πριν μερικές ημέρες το όνομα του είχε εμπλακεί και στο ρεπορτάζ της Μπάγερν Μονάχου ως μία λύση για τη μεσαία γραμμή της.