Ολυμπιακός: Το περίεργο με Ελ Αραμπί και το δίλημμα με Μπακαμπού

Το απίστευτο που συμβαίνει με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και το πρόβλημα που δημιουργεί στον Μίτσελ ο Μπακαμπού.

Ολυμπιακός: Το περίεργο με Ελ Αραμπί και το δίλημμα με Μπακαμπού

Είναι περιττό να αναλύσουμε το ποιος είναι ο πιο παραγωγικός επιθετικός που έχει στη διάθεση του ο Ολυμπιακός. Η ποιότητα και η εκτελεστική δεινότητα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι κάτι που δεν αμφισβητείται ούτε στα 35 του χρόνια. Ο Μαροκινός δίνει τρομερές βοήθειες στο σκοράρισμα και αποδεικνύει πόσο πολύτιμος είναι για το κλαμπ.

Στα Γιάννενα δεν σκόραρε, αλλά είχε την ασίστ στον Φορτούνη και ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε με την παρουσία του. Για τον Ελ Αραμπί δεν χρειάζονται πολλά λόγια και ούτε έχει ανάγκη να αποδείξει κάτι και σε κανέναν.

Από τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ και μετά συμβαίνει το εξής παράδοξο με τον Ελ Αραμπί. Αν και είναι ξεκάθαρα ο πιο παραγωγικός επιθετικός που έχει ο Ολυμπιακός δεν σκοράρει όταν παίζει βασικός.

Στο φιλικό με τη Χάντερσφιλντ βρήκε δίχτυα όταν μπήκε αλλαγή και το ίδιο έγινε και με τη Σταντάρ Λιέγης. Εκεί μάλιστα είχε ξεκινήσει σαν "εννιάρι" ο Μπιέλ. Στο φιλικό με τη Νότιγχαμ ο Μίτσελ τον έβαλε βασικό, αλλά γκολ δεν πέτυχε. Έτσι με τον Ατρόμητο τον κράτησε στον πάγκο και τον πέρασε αλλαγή. Δεν χρειάστηκε πολλές επαφές για να πετύχει γκολ. Κάπως έτσι στα Γιάννενα ξεκίνησε βασικός, αλλά γκολ δεν πέτυχε.

Και τώρα ο Μίτσελ έχει ένα τεράστιο δίλημμα ενόψει και του Αστέρα Τρίπολης. Να ρίξει από την αρχή στη «μάχη» τον Ελ Αραμπί ή να ξεκινήσει τον Μπακαμπού. Το πρόβλημα του επί της ουσίας έχει να κάνει με τον παίκτη που θα παίζει βασικός στην επίθεση του Ολυμπιακού και επί της ουσίας του το δημιουργεί η δυστοκία του Μπακαμπού.