Ηρακλής: Κινείται για την απόκτηση του Σιόβα

Ο Ηρακλής θέλει να εντάξει στο ρόστερ του τον Δημήτρη Σιόβα.

Ηρακλής: Κινείται για την απόκτηση του Σιόβα

Η σημερινή ημέρα είχε μεταγραφή για τον Ηρακλή, με τον Σέιχ Ντουκουρέ να φοράει τα Κυανόλευκα και να γίνεται η 17η μεταγραφή της εποχής Μονεμβασιώτη.

Οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αναζητεί ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό, έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό.

Στο μέτωπο του αμυντικού η περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα κερδίζει καθημερινά έδαφος, με τον 35χρονο Έλληνα άσο να βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στη χώρα μας μετά από τρεις σεζόν στην Ολλανδία.

Η περίπτωση του εδώ και καιρό βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων του Ηρακλή, που πλέον φουλάρουν για να κλείσουν την υπόθεσή του.

Ο Σιόβας με την μεγάλη πορεία σε ομάδες τόσο της Ελλάδος όσο και του εξωτερικού, προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με τα χρώματα της Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο Σιόβας έχει αγωνιστεί συνολικά 140 φορές στο πρωτάθλημα της Super League με Πανιώνιο και Ολυμπιακό, μετρώντας επίσης 134 εμφανίσεις στη La Liga (με Ουέσκα και Λεγκανές), ενώ έχει και 63 παιχνίδια στην Eredivisie. Παράλληλα έχει παίξει 16 φορές στο Champions League και μετράει 20 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, ενώ σε περίπτωση που η περίπτωσή του δεν προχωρήσει, τότε οι Κυανόλευκοι έχουν έτοιμη άλλη λύση με έναν επίσης γνώριμο Έλληνα ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό.