Super League 2: Επισκοπή- Καλαμάτα 0-0: Τρίτη σερί «λευκή» ισοπαλία για τη «μαύρη θύελλα»

Η Καλαμάτα υποχρεώθηκε στην τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία αντιμετωπίζοντας την Επισκοπή στο Ρέθυμνο (0-0) και έχασε έδαφος στην κούρσα για την Super League 1

Super League 2: Επισκοπή- Καλαμάτα 0-0: Τρίτη σερί «λευκή» ισοπαλία για τη «μαύρη θύελλα»

Σε συνήθεια τείνει να εξελιχθεί το αποτέλεσμα της λευκής ισοπαλίας για την Καλαμάτα. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς έληξαν 0-0 με τελευταίο χρονικά το «Χ» στο Ρέθυμνο κόντρα στην Επισκοπή. Εκεί όπου η «μαύρη θύελλα» ήταν ανώτερη στα σημεία, αλλά της έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική πάσα και στο σκοράρισμα.

Από την άλλη πλευρά η Επισκοπή ήταν ανταγωνιστική, επιβεβαίωσε το μαχητικό πνεύμα που τη χαρακτηρίζει, έχει ηττηθεί μόνο σε ένα ματς στα έξι τελευταία και παραμένει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Καλογεράκης Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Εμπόι, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Πέτρου, Τσάβος (90+2′ Καραγιάννης), Νοικοκυράκης (89′ Σκόνδρας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος (74′ Μόζερ), Παπατόλιος (61′ Κόκκορης), Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά (74′ Τσαγκαλίδης), Μπακαγιόκο, Ματέους (61′ Παυλίδης), Τάτος, Γρίβας (61′ Φελίπε), Λουκίνας.