Σειρήνες Γρεβενών: Ανανέωσε η αρχηγός Αναστασία Αγγελίδου

Στις Σειρήνες Γρεβενών θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν η αρχηγός της ομάδας, Αναστασία Αγγελίδου. «Η εμπειρία, η ηγετική της ικανότητα και το πάθος της για το άθλημα είναι στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει και να αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις συμπαίκτριές της». 

Σειρήνες Γρεβενών: Ανανέωσε η αρχηγός Αναστασία Αγγελίδου

Οι Σειρήνες Γρεβενών ανακοίνωσαν επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου της αρχηγού της ομάδας, Αναστασίας Αγγελίδου.

Στην ανακοίνωσή του, ο σύλλογος έπλεξε το εγκώμιο της Αγγελίδου, τονίζοντας πως: «Η εμπειρία, η ηγετική της ικανότητα και το πάθος της για το άθλημα είναι στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει και να αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις συμπαίκτριές της».

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας, Σειρήνες Γρεβενών, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με την αρχηγό μας, την Αναστασία Αγγελίδου!

Η Αναστασία, που αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας, θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Σειρήνων και την ερχόμενη σεζόν. Η εμπειρία, η ηγετική της ικανότητα και το πάθος της για το άθλημα είναι στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει και να αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις συμπαίκτριές της...

Ευχαριστούμε την Αναστασία για την αφοσίωση και την υποστήριξή της και της ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!».