ΠΑΟΚ: Επέστρεψε η Ελένη Κακαμπούκη

Στον ΠΑΟΚ επέστρεψε η εμβληματική αρχηγός της ομάδας αλλά και της Εθνικής, Ελένη Κακαμπούκη

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε η Ελένη Κακαμπούκη

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επιστροφή της αρχηγού της Εθνικής Ομάδας αλλά και εμβληματική φυσιογνωμία του συλλόγου, της Ελένης Κακαμπούκη.

Η πολύπειρη χαφ αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη από το 2014 έως το 2021 κατακτώντας επτά πρωταθλήματα και τρία κύπελλα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας, με πολλά κομβικά τέρματα αλλά και ασίστ, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το UEFA Women's Champions League.

Ακολούθησε στην καριέρα της η Λουγκάνο και η Λάτσιο ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Για την επιστροφή της στον ΠΑΟΚ, η Κακαμπούκη δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μετά από τρία χρόνια, επιστρέφω στο... σπίτι μου, στον ΠΑΟΚ! Εκεί όπου «μεγάλωσα ποδοσφαιρικά», κατακτώντας κάθε εγχώριο τίτλο, επτά χρόνια με επτά πρωταθλήματα και τρία κύπελλα. Σημασία στη ζωή έχει η ψυχική υγεία, που περνάς καλά και που νιώθεις σπίτι σου. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, τον κ. Θεολόγο Μπεκιάρη, και τον κ. Θαλή Θεοδωρίδη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, και η ομάδα μας να κατακτήσει όλους τους στόχους της!».