Πέπε για Σάντος: «Δεν αισθάνθηκα ότι θα φύγει»

Διαβάστε όσα ανέφερε ο Πέπε για τον Φερνάντο Σάντος και τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την άφιξη της αποστολής στην Πορτογαλία

Πέπε για Σάντος: «Δεν αισθάνθηκα ότι θα φύγει»

Η αποστολής της Πορτογαλίας επέστρεψε στη βάση της μετά τον αποκλεισμό από το Μαρόκο. Ένας από τους 14 παίκτες που γύρισαν πίσω ήταν και ο εκ των αρχηγών, Πέπε ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους.

Ο 39χρονος στόπερ της Πόρτο δεν ήθελε να πει πολλά λόγια και σίγουρα όχι να σχολιάσει εκτενώς τα δύο μεγάλα θέματα, της πιθανής αποχώρησης του Φερνάντο Σάντος από την τεχνική ηγεσία των Πορτογάλων και του Κριστιάνο Ρονάλντο από την εθνική.

«Είμαι ποδοσφαιριστής και δεν χρειάζεται να μιλήσω γι' αυτό. Δεν αισθάνθηκα κάτι τέτοιο και δεν πρόκειται να ακολουθήσω αυτόν το δρόμο», δήλωσε αρχικά για το ζήτημα του 68χρονου τεχνικού.

Όσο για τον συμπαίκτη του είπε: «Ο Κριστιάνο είναι εντάξει. Είναι η σημαία μας. Φτάνει σε όλα τα μέρη του κόσμου, έκανε τη συνεισφορά του και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε, όπως όλους τους συμπαίκτες μου που δούλεψαν κι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ομάδα».