Ολυμπιακός: Εάν αναβληθεί, υπάρχει μόνο μία ημερομηνία. Αλλιώς του χρόνου

Δεν είναι τόσο απλό να αναβληθεί το Καλλιθέα - Ολυμπιακός καθώς οι Πειραιώτες δεν έχουν κενές ημερομηνίες. 

Ολυμπιακός: Εάν αναβληθεί, υπάρχει μόνο μία ημερομηνία. Αλλιώς του χρόνου

Αίτημα αναβολής δύο από τους τέσσερις αγώνες Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένοι για τις 30/10 στην Αττική έχει κάνει η ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπάρχει και αγώνας μπάσκετ του ΠΑΟ στην Euroleague.

Το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος λογικά θα αναβληθεί αφού συμπίπτει άλλωστε και με την ημερομηνία της κηδείας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν για αναβολή του Καλλιθέα - Ολυμπιακός (επειδή ο ΠΑΟΚ που παίζει με το Αιγάλεω και ο Άρης με την ΑΕΚ έχουν ήδη κανονίσει τις μετακινήσεις τους) δεν είναι και τόσο απλό να υλοποιηθούν.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κενές ημερομηνίες λόγω Ευρώπης έως τη διακοπή των Χριστουγέννων (πέραν αυτών του Νοεμβρίου φυσικά για τους αγώνες των εθνικών ομάδων), άρα εάν δεν γίνει στις 30/10 το ματς στη Λεωφόρο πάει για... του χρόνου. Ή άντε, λίγο πριν από τις γιορτές, στη μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία.

Ή εκτός εάν γίνει την ημερομηνία που έχει οριστεί η ρεβάνς στο Φάληρο, δηλαδή στις 4 Δεκεμβρίου. Και πάει το δεύτερο παιχνίδι για τη μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία που είναι στις 18 Δεκεμβρίου. Αμέσως μετά το ματς των δύο ομάδων στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει να παίξει:

20/10 με Λεβαδειακό

24/10 με Μάλμε

27/10 με Αστέρα

30/10 με Καλλιθέα στο Κύπελλο (εάν γίνει)

2/11 με Πανσερραϊκό

7/11 με Ρέιντζερς

10/11 με ΠΑΟΚ

24/11 με ΑΕΚ

28/11 με Στεάουα

1/12 με ΟΦΗ

4/12 τη ρεβάνς με Καλλιθέα

7/12 με Βόλο

12/12 με Τβέντε

15/12 με Καλλιθέα για πρωτάθλημα

21/12 με Λαμία