Αιγάλεω-Καμπανιακός 3-2: Στους «16» του Κυπέλλου αφού έκανε τα εύκολα δύσκολα το «Σίτι»!

Το Αιγάλεω που προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 επικράτησε του Καμπανιακού 3-2 στο «Στ. Mαυροθαλασσίτης» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση (των 16) του Κυπέλλου χωρίς να γλιτώσει το άγχος

Αιγάλεω-Καμπανιακός 3-2: Στους «16» του Κυπέλλου αφού έκανε τα εύκολα δύσκολα το «Σίτι»!

Στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε το Αιγάλεω περνώντας τρίτο εμπόδιο και δεύτερο με ομάδα της κατηγορίας του (Super League 2)!

Μετά τον Ηρακλή (στα πέναλτι) προ 10ημερου ήταν σειρά του Καμπανιακού να βγει νοκ-άουτ από το «Σίτι» που αξιοποίησε ξανά την έδρα του νικώντας με 3-2 την ομάδα της Xαλάστρας

Το «Σίτι», που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε κάνει διπλό στην Ηλιούπολη, προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 αλλά αγχώθηκε με το χαμένο πέναλτι και το γκολ των φιλοξενούμενων στο φινάλε

Οι «κυανόλευκοι» πήραν νωρίς το προβάδισμα με κεφαλιά του Τσούκαλου και στο 48' ο Βάρκας με σουτ έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 57' με τον Έππα και στο 71' είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα. Ωστόσο, ο Κυρίτσης απέκρουσε την εκτέλεση του Κωτσόπουλου από την άσπρη βούλα!

Στο 79' ο Νίκολλι με κεφαλιά έφερε το Αιγάλεω ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση, κάνοντας το 3-1, αλλά το σασπένς επέστρεψε στο 90' με το γκολ του Παπακωνσταντίνου που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Τάμπας, Ουνγιαλίδης, Καρρίκι, Ζιούλης, Καραμπάς, Καρβούνης, Ζούνης, Βάρκας, Νταβιώτης, Τσούκαλος (46' Νίκολλι).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Καθάριος, Φροσύνης, Παπαστεριανός, Κολλαράς (46' Μποζίδης), Σαρβανίδης, Έππας, Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλλος, Μάνιος, Κωτσόπουλος.

Διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Καραγιάννης (Θράκης), Μάτσας (Ηρακλείου)