Κύπελλο Ελλάδας: Ξεκίνημα με… σουπερλιγκάτες κόντρες

Από σήμερα ξεκινάει η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή και ομάδων από τη Super League. ΛεβαδειακόςΑτρόμητος (17.00) και ΟΦΗ - Παναιτωλικός (19.00) ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεκίνημα με… σουπερλιγκάτες κόντρες

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινείται αυτό το διήμερο η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Από σήμερα ξεκινάει η τέταρτη φάση της διοργάνωσης, με τη συμμετοχή και ομάδων από τη Super League, πλην των τεσσάρων συλλόγων που είχαν εξασφαλίσει ευρωπαϊκά εισιτήρια, με την αγωνία να κορυφώνεται ενόψει της μάχης για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Η προσοχή στο σημερινό πρόγραμμα στρέφεται πρώτιστος σε δύο αναμετρήσεις.

Στη Λιβαδειά ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στις 17.00. Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα και θέλουν αυτή τη φορά να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, ενώ ο Ατρόμητος προέρχεται από δύο σερί νίκες στη Super League και θέλει να συνεχίσει ανάλογα και στο Κύπελλο για να περάσει στον επόμενο γύρο.

Λίγο αργότερα, στις 19.00, ο ΟΦΗ θα φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στην Κρήτη. Για πρώτη φορά οι Ντάνιελ Ναούμοφ και Γιορδάν Σίλβα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι Κυπέλλου, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Χουάν Νέιρα, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και οι Μπάουμαν, Σωτηρίου, Καλαφάτης, Φανουράκης, Φαϊτάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Αδαμάκης.

Η ομάδα της Κρήτης μετράει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα, ενώ ο Παναιτωλικός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλία, εκ τω οποίων η μία κόντρα στον Ολυμπιακό. Για την ιστορία, η τελευταία νίκη του Παναιτωλικού σε όλες τις διοργανώσεις ήταν απέναντι… στον ΟΦΗ, όταν τον κέρδισε στην Κρήτη με 2-1 στις αρχές του περασμένου Μαΐου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, ο Εθνικός θα κοντραριστεί με τον Άρη, ο Βόλος με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενώ η Athens Kallithea φιλοξενείται στη Ρόδο από τον Διαγόρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης φάσης:

Τέταρτη 25 Σεπτεμβρίου

15:00 Εθνικός Πειραιά - Άρης Cosmote Sport 1 HD
15:00 Απόλλων Κρύας Βρύσης - Βόλος Cosmote Sport 4 HD
16:00 Αιγάλεω - Καμπανιακός
17:00 Διαγόρας Ρόδου – Athens Kallithea Cosmote Sport 3 HD
17:00 Λεβαδειακός - Ατρόμητος Cosmote Sport 2 HD
19:00 ΟΦΗ - Παναιτωλικός Cosmote Sport 4 HD

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

15:00 Ζάκυνθος - Παναργειακός
15:00 Κηφισιά - Λαμία Cosmote Sport 2 HD
16:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναχαϊκή
16:00 Νέα Ιωνία - Πανιώνιος
19:00 ΑΕΛ - Πανσερραϊκός Cosmote Sport 4 HD

Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα - Αστέρας Aktor εκκρεμεί