Τελικός Κυπέλλου: Η έκπληξη της Φραπάρ και η κοινή συνέντευξη Τύπου

Πώς αντιμετωπίζει η Στεφανί Φραπάρ τον ορισμό της στον τελικό του Κυπέλλου και η κοινή συνέντευξη Τύπου Παναθηναϊκού και Άρη.

Τελικός Κυπέλλου: Η έκπληξη της Φραπάρ και η κοινή συνέντευξη Τύπου

Η Στεφανί Φραπάρ δεν έκρυψε την έκπληξή της για τον ορισμό της να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου (25/5) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο Πανθεσσαλικό, ενώ τόνισε τη σημασία που θα έχει για τη γυναικεία διαιτησία στην Ελλάδα η δική της παρουσία.

«Ενημερώθηκα από την ομοσπονδία για τον ορισμό μου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και εξεπλάγην. Θα είναι μία ιστορική πρώτη φορά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αντιμετωπίζω τον ορισμό μου στον τελικό ως ένα εργαλείο, ώστε να προωθήσω τη διαιτησία γυναικών» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Γαλλίδα διαιτητής.

Εν τω μεταξύ η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι θα γίνει κοινή συνέντευξη Τύπου Παναθηναϊκού και Άρη στο Πανθεσσαλικό την παραμονή του τελικού.

«Την Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου κοινή συνέντευξη Τύπου των φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024.

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης ανταποκρίθηκαν ασμένως στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ως εκ τούτου οι προπονητές των δύο ομάδων, καθώς και από ένας παίκτης θα φιλοξενηθούν στο ίδιο πάνελ μια ημέρα πριν από τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson».